Monday, October 19, 2009

Nişan Kurabiyeleri

Sevgili Tülin ve Yunus nişanlandılar. Ben de çok büyük bir keyifle pasta ve kurabiyelerini yaptım.

İlk olarak kurabiyeleri yayınlıyorum, bulduğum ilk vakitte de pastayı yazacağım. Resimleri düzenlemek biraz vakit alıyor maalesef.

Tülin ile 2-3 hafta kadar önce konuşmaya başladık detayları. Tülincim biraz internetten araştırma yaptı, bulduğu güzel modelleri bana gönderdi. Sonra buluştuk bendeki bütün kitapları karıştırdık, internette daha da gezdik. Birkaç model arasından da sevgili İlker'in yaptığı bir modelde karar kıldık. Biz diyorum çünkü pasta sahibi arkadaşım olunca yönlendirmekle kalmayıp biraz da müdahale ettim sanırım :) Modeli biraz değiştirip üzerindeki kurdelalar yerine meşhur aşk kuşlarından koyduk.

Kurabiyeleri de pastayla takım olacak şekilde çalıştım. Araştırırken süslü püslü modeller hoşumuza gitse de Tülin sadelikten hoşlanan çok zarif bir kız. Ben de ona uygun olsun diye gördüğünüz kurabiyeleri yaptım.

Nişan biter bitmez de Tülinciğim'den beğenilerini duymak ayrıca çok mutlu etti beni.

Sevgili Tülin ve Yunus, bir ömür boyu mutlu olursunuz umarım.

Ayrıca her çağırdığımda işini gücünü bırakıp bana yardıma gelen anneciğime de ne kadar teşekkür etsem az gelir sanırım. Kurabiyelerin paketlemesi tamamiyle kendisine ait.

Sevgiler...

2 comments:

Haydins said...

Sade olan şeyler bana da her zaman daha güzel gelir..Ellerine sağlık, arkadaşlarına da mutluluklar..

nymphea said...

Yine cok guzel seyler yapmissin:)