Sunday, February 8, 2009

Hansel&Gretel Şeker Hamuru Kursu

Şuana kadar sadece kendi hazırladığım şeker hamuru ile haşır neşir olduğum için nereleri yanlış yapıyorum, atladığım püf noktaları nelerdir çok merak ediyordum. Sevgili Burcu sağolsun her yoldan (mail, telefon, vb) bana yardımcı olmaya çalıştı ama yine de sorun yaşamaya devam edince artık Hansel & Gretel eğitimlerinden birine katılmam şart olmuştu. Uzun süredir ayarlamak istediğim bu eğitimi sonunda geçtiğimiz haftasonuna denk getirebildim. Bora'nın yurtdışında olması, okulun da sömestr tatilinde olmasını fırsat bilerek attım kendimi Hansel & Gretel' e Burcu ile Ebru'nun yanına.

Burcu ve Ebru'nun yakınlığı ve yardımseverliği üzerine söyleyecek çok şey yok, bu konuda gerçekten eşsizler. Kursa beraber katıldığım sevgili Müjde de aynı şekilde çok canayakın olunca çok güzel bir gün geçirdik. Bir de zevklerimiz de uyunca yardımlaşarak bitirdik pastalarımızı.






Yukarıda benim pastamı ve de etrafı nasıl dağıttımızı görüyorsunuz :) Pastalarımızı sevgililer günü temalı olarak hazırladık ama kocacım burada olmadığı için annemlerle afiyetle yedik :)


Yukarıda da Müjde ile ikiz pastalarımızı görüyorsunuz. Resimlerinin yayınlanmasını isterler mi bilmiyorum diye bu şekilde kapattım yüzleri :) Soldan sağa; Ben, Müjde ve de Burcu.

Bir sonraki yazımda Çift Çikolatalı Muffin tarifi vereceğim.

Sevgiler...

4 comments:

Flame said...

Böyle bir kursa gitmeyi bende çoook istiyorum hayallerimi süslüyor resmen. Ama maalesef İzmitte yok böyle bir yer bir ara belki yazın İstanbula gelip katılmak istiyorum. O zaman kadar senin tüyolarla idere edeceğim artık :)

Çift çikolatalı muffinnn mi, bak heyecanlandımm şimdi :)

Haydins said...

Cok seker olmus pastalar :)

Haydins said...

Zerrincigim seni yine bir blog oyunana kattim :)Bakarsin benim bloga

karamelam said...

bu da çok hoş. yalnız resimlerin hepsi gözükmüyor. sanırım bi sorun var. bilginize..